zaterdag 9 mei 2009

Wat een hoop strijkijzers...



De afgelopen week hebben we voornamelijk alleen maar gewerkt aan de set voor het behang voor in het kantoor van AGO. We kregen namelijk twee keer een mail terug met wat er nog allemaal mankeerde, en dus zijn we wel een tijdje bezig geweest met alles opnieuw millimeter voor millimeter te verplaatsen. Op de foto's hieronder is te zien hoe het er halverwege zo'n beetje uit zag. Maar dit is dus nog niet de definitieve versie.
Donderdag zijn we met z'n vieren in de auto naar Myrornas gereden. Dat is een keten die tweedehands spullen verkoopt, dus eigenlijk gewoon de Kringloopwinkel. Wij gingen naar het distributiecentrum even buiten de stad, daar hadden ze namelijk 30 m2 aan dozen met oud electronisch spul staan. Dat hebben we nodig voor grote 'robots'/machines die we gaan bouwen. Zij zullen gaan dienen als een soort informatieborden/-punten voor een tentoonstelling over 'Het Kantoor in 2019'.
Door iemand van Myrornas werd ons gezegd dat we alles mochten meenemen wat we wilden, want het zou toch weggegooid worden.
Ja en het is echt jammer dat we geen fotocamera bij ons hadden, want het had er waarschijnlijk heel grappig uitgezien: vier mensen tussen oude, vieze dozen met oude, vieze spullen, met zwarte handen en kriebelende gezichten van het stof, maar die zo gelukkig keken omdat er soms zulke mooie apparaten werden gevonden. Het is geen grapje. Gewoon serieus mooi vormgegeven wafelijzers van 50 jaar geleden, koffiekannen, oude stereo's enzovoorts enzovoorts. Niet die lelijke moderne troep van nu, maar gewoon echte apparaten die 1000 kilo wegen en zo groot zijn als een koffer.
Er zat alleen wel verdacht veel Philips tussen...


4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke manier van Illustraties maken! Ziet er al goed uit. Jullie lijken wel een leuke tijd te hebben! Ik ben benieuwd naar meer :)de blog zal ik blijven volgen ennuuuuh, nog heel veel plezier!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hej!!!
    Ja het is superleuk om te doen! We zijn wel alleen maar hun aan het assisteren, maar we worden wel helemaal bij het proces betrokken, dus dat is wel tof! Thanks!!
    Hoe gaat het daar dan? Tell me tell me! Ben heel erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heey Marieke wat leuk om dit te lezen ik ga dit vaker lezen heel gaaf allemaal ziet er echt super vet uit allemaal en ik hoop dat jullie die ene wedstrijd winnen xD dit ziet er ook heel gaaf uit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. poepcinees is een heel oud account (maarten)

    BeantwoordenVerwijderen